Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:09:40 13115 Rit 62274 Amsterdam Azartplein 1019PA Java Eiland Huisarts Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-115

Ambulance 13-115

dinsdag 30 mei 2017
TOP NIEUWS

GISTEREN 29|05

VEENENDAAL - Maandagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Vendelier in Veenendaal. Op de t-splitsing Vendelier en Landjuweel kwam een fietser in botsing met een auto. De fietser raakte de auto in de flank.

 

De fietser is nagekeken in de ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De automobilist en de fietser moesten beiden blazen. De automobilist blaasde een p en kon door maar de fietser een a en die werd aangehouden.

GISTEREN 29|05

NIJKERK – Maandagavond 29 mei is op de Hoefslag in Nijkerk een waterleiding gesprongen. Het water gutste uit de leiding en in korte tijd stond de hele weg blank. De politie heeft aan beide zijden de weg afgesloten in afwachting van het waterleidingbedrijf.

 

Drie jaar geleden sprong de leiding op dezelfde plaats. De reden toen was waarschijnlijk het vele gebruik van de toiletten op dat moment. De leiding sprong namelijk in de rust van een WK wedstrijd van Oranje.

1/1

GISTEREN 29|05

EMMEN - Zanger Chris de Roo uit Emmen is onlangs getroffen door een hartinfarct. Dat meldt de website DeSterrenparade.nl.

 

Zijn management laat weten dat zijn toestand inmiddels stabiel is. De Roo is hevig geëmotioneerd door de gebeurtenissen en gaat nu langzaam de draad weer oppakken.

 

De zanger zou zondagavond ook acte de présence geven bij het Sterren Muziekfeest op het Plein in Emmen. De release van zijn nieuwe cd is uitgesteld.

1/1

GISTEREN 29|05

RIDDERKERK - Een moeder met twee kindjes zijn maandag licht gewond geraakt bij een valpartij met de fiets nadat de moeder was aangereden door een vrachtwagen.

 

Het ongeval vond omstreeks 17:45 uur plaats op de Ringdijk in Ridderkerk. De moeder en de kindjes liepen lichte verwondingen op en zijn ter plekke nagekeken door het ambulance personeel.

GISTEREN 29|05

WAGENINGEN - Maandagmiddag omstreeks 15:15 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Keijenbergseweg in Wageningen.

 

Een automobilist komend vanaf de Keijenbergseweg wilde de afslaan naar de Regentesselaan hierbij zag de bestuurder een scooterrijder over het hoofd. Beide voertuigen kwamen met elkaar in botsing.

 

De scooterrijder raakte licht gewond en is ter plekke behandeld door het ambulance personeel. De auto en de scooter liepen lichte schade op. De scooter is door de politie thuis gebracht.

GISTEREN 29|05

AMERSFOORT - Maandagmiddag omstreeks 12.40 uur is een auto door onbekende oorzaak tegen de vangrail gebotst. Eén persoon is hierbij gewond geraakt en is met onbekende verwondingen door ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


De auto zal worden gebrogen door een berger. Het overige verkeer werd om het ongeval heen geleid.

GISTEREN 29|05

MEPPEL - Bij een bedrijf aan de Setheweg in Meppel is maandagochtend een grote brand uitgebroken. Rond 6 uur werd de brandweer van Meppel gealarmeerd voor een loodsbrand aan de Setheweg. De brandweer rukte met groot materieel uit maar kon niet voorkomen dat de loods verloren ging.

 

De brand ging gepaard met hevige rook ontwikkeling. De brandweer is nog zeker de hele dag bezig met nablussen.

GISTEREN 29|05

DEVENTER - De politie is in Deventer op zoek naar getuigen van een overval op een woning aan de Rielerweg op maandag 29 mei.

 

De overval vond plaats omstreeks 4.45 uur. Volgens de bewoner drongen op dat moment twee onbekende mannen zijn woning binnen door een deur open te breken. De bewoner werd mishandeld waarna hij werd beroofd van verschillende goederen. Vervolgens gingen de mannen er in een auto vandoor. De bewoner raakte niet gewond.

 

Signalementen
De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien wat kan helpen bij het ...

GISTEREN 29|05

ROTTERDAM - Zeker 20 rechercheurs onderzoeken een dodelijk schietincident in de Rotterdamse wijk Ommoord. Daarbij kwam zondagavond op de Paardebloem een 21-jarige man uit Zoetermeer om het leven. Ondanks de inzet van veel politiemensen wisten de daders ongezien weg te komen. Wel werd een vluchtauto gevonden op de Zernikeplaats, niet ver van de plek waar het slachtoffer om het leven kwam. De politie is op zoek naar de daders en spreekt graag met getuigen.


De eerste meldingen van het schietincident kwamen rond kwart over tien bij de politiemeldkamer binnen. Hulpdiensten waren er snel en ...