Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:46:00 13162 Rit 109970 Amsterdam Akersingel 1060NJ Prio Middel Eenheid | Ambulance 13-162

Ambulance 13-162

dinsdag 26 september 2017
TOP NIEUWS

GISTEREN 25|09

EMMEN - Bij een ongeval op de kruising Brinkenweg met de Nieuw-Amsterdamsestraat in Emmen zijn twee personen gewond geraakt. Bij de botsing vloog een van de personenauto’s over de kop.

 

De oorzaak van het ongeval is waarschijnlijk een voorrangsfout waardoor een van de personenautos in de flank van de ander reed. De slachtoffers zijn afgevoerd naar het ziekenhuis.

1/1

GISTEREN 25|09

HARSKAMP - Ruim 140 wandelaars deden op 9 september en van 20 tot en met 23 september 2017 mee aan de Walk 4 Veterans. Hulp voor Helden organiseerde deze sponsorwandeltocht voor de vierde keer, onder andere vanuit ECHOS Home Baan Zulu in Harskamp. De totale opbrengst bedroeg 13.500 euro. Dit bedrag is bijna genoeg om een getraumatiseerde veteraan een veteranenhond te kunnen geven.

 

De wandelaars genoten van prachtige wandelingen en de onderlinge gezelligheid. Jong en oud, burgers, militairen, veteranen liepen 10 of 20 kilometer mee. Enkele wandelaars liepen zelfs vier dagen mee. ...

1/1

GISTEREN 25|09

APELDOORN - De politie heeft zondagmiddag een 18 en een 19-jarige man uit Apeldoorn en een 21-jarige vrouw uit Odijk aangehouden. Zij worden verdacht van mishandeling en overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Tussen het voornoemde drietal en een 33-jarige Apeldoorn ontstond een handgemeen naar aanleiding van asociaal verkeersgedrag.

 

De 33-jarige Apeldoorner had het drietal tegengehouden in hun auto nadat zij met een te hoge snelheid door een 30 km zone waren gereden. Dit liep uiteindelijk uit de hand. Over en weer zijn klappen gevallen. Toen het drietal uit de auto stapten ...

1/1

GISTEREN 25|09

BARNEVELD - Het Dorpsplein in Ruimzicht was deze week het toneel van een feestelijke bijeenkomst: 35 medewerkers van zorggroep ENA zijn geslaagd na een intensief opleidingstraject.

 

Medewerkers zijn met succes geslaagd als helpende, verzorgende IG, verpleegkundige of HBO praktijkopleider. Bovendien heeft een medewerker haar opleiding succesvol afgerond waardoor zij nu professioneel casemanager dementie is. Sommige medewerkers hebben er trajecten van meer dan twee jaar opzitten, zoals wanneer je bijvoorbeeld van verzorgende tot verpleegkundige bent opgeleid. Deze week is de eerste ...

1/1

GISTEREN 25|09

AMSTERDAM - Een automobiliste is zondagavond 24 september 2017 op de Postjesweg weggereden nadat zij tot drie keer toe had ingereden op drie verkeersregelaars. De verkeersregelaars raakten hierbij gewond. De auto is later die avond in Rotterdam staande gehouden. De inzittenden, een 28-jarige vrouw uit Rotterdam en een 26-jarige man uit Schiedam zijn aangehouden. De politie stelt een onderzoek in.


In verband met asfalteringswerkzaamheden regelden de verkeersregelaars ter hoogte van de Postjesweg het verkeer. De bestuurster negeerde rond 20.45 uur de aanwijzingen van een verkeersregelaar ...

1/1

GISTEREN 25|09

GRONINGEN – In Groningen aan de Fongersplaats is maandagmiddag een dode in een woning aangetroffen. De brandweer trof het levenloze lichaam aan na een brandmelding in het pand. Of de brand de dood van de man ook heeft veroorzaakt is nog niet bekend. De technische recherche doet hier onderzoek naar.

 

De brandweer heeft niet hoeven blussen omdat de brand al uit was.

GISTEREN 25|09

NIJKERK - De brandweer van Nijkerk is maandag 25 september twee keer uitgerukt voor een gaslekkage.

 

De eerste melding van een lekkage kwam binnen vanaf de Nijverheidsstraat. De brandweer heeft daar metingen verricht maar geen lek kunnen vinden. Een half uur later kwam er opnieuw een melding van een gaslekkage binnen dit maal vanaf de Commissaris van Heemstrastraat in Nijkerk. Ook daar heeft de brandweer metingen verricht.

GISTEREN 25|09

MEPPEL - Woensdag 1 november van 16.00 tot 19.00 uur organiseren gemeente, RENDO en ICC-Parkmanagement een energieconferentie bij RENDO, Setheweg 1 Meppel.

 

Iedereen gebruikt energie, al dan niet bewust. Het gebruik van energie zal in de nabije toekomst veranderen: nieuwe energiebronnen, lokale energieopslag, decentrale energieopwekking en circulaire productie.

 

Wat betekent dit voor uw bedrijf en uw bedrijfsvoering? Welke kansen zijn er? Van wie kunt u leren? Met wie samenwerken? Bent u geïnteresseerd in deze ontwikkelingen? Meld u aan, het aantal beschikbare plaatsen ...

GISTEREN 25|09

BARNEVELD - Barneveld verruimt de mogelijkheden om een rotonde te adopteren. Dat besloot het college eerder deze week. Het is de bedoeling dat niet meer alleen ‘groen-gerelateerde’ ondernemers (hoveniers, bloemisten, kwekerijen) in aanmerking komen, maar álle bedrijven en organisaties in Barneveld waarbij voor een aantal rotondes specifiek wordt gezocht naar de invulling met kunstuitingen. 

 

De gemeente Barneveld streeft naar een afwisselende, verzorgde en aantrekkelijke openbare ruimte. Middencirkels van rotondes zijn een blikvanger in de openbare ruimte. Tot op heden ...